maanantai 28. elokuuta 2017

Viikonloppuna oli samaan aikaan Kaadetaan CETA- yhdessä miekkari Hesassa, ja Turku Pride tosiaan täällä Turussa. On todella ikävää, ettei mielenosoituksessa ollut niin paljon väkeä kuin olisi pitänyt. Se on toisaalta odotettuakin, kun media on pitänyt ihmiset pimennossa paitsi vapaakauppasopimuksista itsestään, myös siitä, missä vaiheessa ne ovat Suomessa.

Mielipiteemme, jonka tekemiseen myös vahvasti osallistuin, on hyvä esimerkki tästä. Se on nyt julkaistu ainoastaan Aamulehdessä ja Turun Sanomissa, siinä järjestyksessä. Ei esim. Hesarissa, jossa mielipide olisi tavoittanut todella paljon väkeä. Attacin työ on siis entistä tärkeämpää. Tässä TS:ssä julkaistu, alkuperäinen versio. Aamulehden versio muuten sama, otsikko oli muutettu, hyvä se oli edelleen.

Olin tosi pahoillani siitä, etten päässyt miekkariin mutta Attacin työtä toki tein Turussakin Pridessä :) Tunnelman lämpö korvasi pitkälle ilman kylmyyttä ja kovaa tuulta. Laitan kuvia sieltä, kunhan saan ne blogiin. Laitteella olevia kuvia ei saa suoraan siirrettyä blogiin, todella harmillista. Kuvat löytyvät naamakirjasta kuitenkin, vaikkei olisi naamakirjassa, kaiketi voi nähdä naamakirjasta aika hyvin asioita. Itse ainakin näin, ennenkuin liityin.

Viikonloppu oli muutenkin kiireinen, lähetin lauantaina Turun Sanomille oikaisun perjantain lehdessä julkaistusta jutusta, jonka mukaan rakennuslautakunta olisi päättänyt yksimielisesti olla Suomen Pankin tornitalon korkeuden vähentämisen kannalla. Ongelmana kun oli nimenomaan tornitalo, josta puhunkin lautakuntarapsassani. Koska olin tehnyt muutosesityksen, ja jättänyt eriävän mielipiteen pöytäkirjaan, lautakunnan päätös ei siis ollut yksimielinen. Juttu oli tehty kokoustiedotteen, ei kokouspöytäkirjan, perusteella. Oikaisu toivon mukaan julkaistaan pian. Lehteä lukemalla voi saada väärän kuvan kokouksen kulusta ja päätöksistä. Lähdekritiikkiin eivät ihmiset saa tarpeeksi harjoitusta.





Ei kommentteja: